Talousteema Oy
   
Talousteema Oy
Etusivu Blogi Verouutiset Talousteema Palaute
Talousteema Oy
Lassi Mäkinen

Lassi Mäkinen huolehtii Talousteema Oy:n talousasioista, kehittää kassavirtalaskennan menetelmiä sekä suunnittelee ja ohjelmoi kassavirtalaskentaan liittyviä sovelluksia.

Lassi Mäkinen on valmistunut ekonomiksi 1974. Työuransa alussa hän on työskennellyt teollisuusyritysten talous-, tieto- ja henkilöstöhallinnon johtotehtävissä.

Hän ryhtyi yrittäjäksi vuonna 1981, jolloin hän perusti ensimmäisen yrityksensä, jonka nimi oli Lasmak Oy. Talousteema Oy:n hän perusti vuonna 1987 nimellä Lasmak Tietopalvelu Oy ja sittemmin se muuttui Lasmak Oy:ksi.

Yrittäjäuransa alussa Lassi Mäkinen oli 18 vuotta tilitoimistoyrittäjänä. Sen jälkeen hän tuotti 15 vuotta Talousteema-verkkolehteä ja toimi lehden päätoimittajana.

Hän jäi vanhuuseläkkeelle vuonna 2013, mutta jatkaa työtään, koska hän nauttii työnteosta.

Talousteema-verkkolehti lopetettiin vuonna 2014. Sen jälkeen Lassi Mäkinen keskittyi taloushallinnon ammattilaisten kouluttamiseen vuoteen 2019 saakka.

Kun koronapandemia esti koulutustilaisuuksien järjestämisen vuonna 2020, Lassi Mäkinen ryhtyi suunnittelemaan ja ohjelmoimaan tietojärjestelmiä.

Lassi Mäkinen on julkaissut yli 20 kirjaa ja lähes 10.000 lehtikirjoitusta sekä pitänyt satoja koulutustilaisuuksia.


Britt Langrev
Lassi Mäkinen
Yhteystiedot
Historiaa
Kirja: Tärkeintä ei ole voitto,
vaan reilu kassavirta
Talousteema Oy
 © Talousteema Oy 2014 – 2024